Skip to content

Съобщение до всички ученици и родители

Съобщение до всички ученици и родители published on

Уважаеми родители и ученици на ОУ „Ген.Карцов“,

От началото на следващата седмица считано от 16 IX. 2020г. учебните занятия в ОУ „Ген. Карцов“ продължават в присъствена форма и при спазване на всички противоепидемични мерки.

При настъпване на промяна ще бъдете уведомени чрез публикуване на съобщение в официалната страница на училището.

От ръководството на

ОУ“Ген. Карцов“ с. Христо Даново

Правилник за работа и организация на обучението в условията на Covid – 19

Правилник за работа и организация на обучението в условията на Covid – 19 published on

ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ОБУЧЕНИЕТО, ВЪЗПИТАНИЕТО И ТРУДА В ОУ“ГЕН.КАРЦОВ“ ВЪВ ВРЪЗКА С НАСОКИТЕ ЗА РАБОТА В СИСТЕМАТА НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА В УСЛОВИЯТА НА COVID-19

3 Март 2018г.

3 Март 2018г. published on

Училищното ръководство заедно с учениците от ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново заедно отбелязаха Националния празник на България 3 март. Традиционно всяка година мероприятието е съпроводено с посещение и поклонение на гроба на щабс капитан Швейбуцки, загинал по време на РТОВ 1877-1878г. при преминаването на отряда на ген. Карцов през Балкана и освобождението на Стремската долина.

Национален празник на България
3 Март 2018г

Проект „Прозорче към света“

Проект „Прозорче към света“ published on

Проект „Прозорче към света“

И през тази учебна година методичното обединение на началните учители продължава дейностите си по проекта „Прозорче към света“. Ученици от ІІ-ри и ІV- ти клас четоха на най-малките интересни приказки и стихотворения.
По-големите ученици изработиха табло “ Да прочетем….“ с предложение за интересни книжки за четене. За повече информация можете да прочетете в категорията „Проекти“–> „Прозорче към света“

Primary Sidebar

Secondary Sidebar